دستگیری نیکوکاران قلابی که طلا‌های ۶۰ پیرزن مشهدی را ربودند + عکس نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند! تداوم رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حجت‌الاسلام‌والمسلمین زرندی به سِمت ریاست کل دادگستری استان خراسان‌رضوی منصوب شد آغاز ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از امروز چهارشنبه (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) نگاهی به وضعیت اقتصادی و معیشتی پژوهشگران در حوزه علوم انسانی میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد | حداقل «حقوق» بازنشستگان تامین اجتماعی؛ ۱۰ میلیون و ۹۰ هزار تومان مشارکت بیش از ۴۰ هزار نفر در پویش مشهد مهربان نگاهی به ابهامات فروش دارو در فضای مجازی یک تیک‌آف موفق | روایت پیدا شدن «یسنا» از زبان «هادی کاهانی»، داوطلب هلال احمر خراسان رضوی ۵۰۰۰ کلاس درس در حاشیه مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ ساخته می‌شود برخورد پراید با تریلی در گناباد یک فوتی و سه مصدوم داشت خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیز‌هایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید مصرف کیک و بیسکوئیت‌ را به این دلیل قطع کنید ۹ توصیه ایمنی مهم آتش نشانی در پی بارش باران و وزش باد شدید در مشهد (۱۸ اردیبهشت) چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا بخریم؟ نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر را به دنبال دارد اگر پنیر زیاد مصرف کنیم چه اتفاقی برایمان می‌افتد؟ هندوانه پخته سنگ کلیه را پودر می‌کند + نحوه تهیه مجازات حبس از ۲ تا ۵۸ سال برای شاهدان دروغگوی دادگاه‌ها
سرخط خبرها

سورپرایز جدید برای درمان سرطان در راه است؟ | راهکار جدید محققان برای تولید واکسن سرطان

  • کد خبر: ۸۶۹۰۸
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۸
سورپرایز جدید برای درمان سرطان در راه است؟ | راهکار جدید محققان برای تولید واکسن سرطان
گروهی از محققان راهکاری جدید برای تولید واکسن سرطان به دست آوردند. مبنای تحقیق آنها نتایج حاصل از تحقیقاتی است که نشان می‌دهد با استفاده از سلول‌های سرطانی یک بیمار که با عنوان سلول‌های سرطانی اوتولوگ شناخته می‌شوند، می‌توان واکسن‌های پلی کلونال برای انواع خاصی از سرطان‌ها تولید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این شیوه جدید محققان دانشگاه نیومکزیکو با استفاده از فرایندی موسوم به cryogenic silicification سلول‌های سرطانی را درون پوششی از جنس سیلیس قرار دادند تا آنتی‌ژن‌های سرطان به دست آمده از بیمار به گونه‌ای حفظ شوند که در مراحل بعدی کار بتوان از آن‌ها استفاده کرد. سپس روی این سلول‌ها را با لایه دیگری پوشاندند که ویژگی بیماری‌زایی را در سلول‌های پوشیده از سیلیس شبیه‌سازی می‌کند و موجب فعال سازی سلول‌های دندریتی می‌شود که آنتی‌ژن‌ها را برای تقابل با سلول‌های ایمنی T‌ تحریک می‌کند.

به منظور آزمایش کارآیی این واکسن، محققان با استفاده از این رویکرد جدید، واکسن‌های شخصی شده برای موش‌های مبتلا به سرطان تخمدان تولید کردند. با آزمایش این واکسن روی موش‌ها مشخص شد  سلول‌های ایمنی T در حمله به سلول‌های سرطانی، واکنش بسیار شدیدتر و تهاجمی‌تر دارند و موجب ایجاد ایمنی در برابر آنتی‌ژن‌های سرطان می‌شوند. نتیجه نهایی این آزمایش از بین رفتن تومور سرطانی در بدن موش‌ها بود.

بر اساس آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت، سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است و درسال ۲۰۱۸ میلادی از هر شش مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بود.

سرطان به دلیل رشد غیرطبیعی و غیرقابل کنترل سلول‌ها در اندام های مختلف بدن شکل می‌گیرد. گاهی این سلول‌ها از مرزهای معمول خود فراتر می‌روند و در اندام‌های دیگر گسترش می‌یابند. این فرآیند متاستاز نام دارد و عامل اصلی مرگ ‌و میر ناشی از سرطان است.
    
آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت در مورد سرطان

- سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است.
- درسال ۲۰۱۸ میلادی از هر شش مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بود.
- سرطان‌های ریه، پروستات، روده بزرگ و کبد شایع‌ترین انواع سرطان در مردان و سرطان‌های سینه، روده بزرگ، ریه، دهانه رحم و تیروئید، شایع‌ترین در زنان هستند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature Biomedical Engineering منتشر شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->